Grondbox

De latten van de grondbox zijn van hout en acryl. De keuze voor hout is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat natuurlijke taferelen (en materialen) een gevoel van rust en welbevinden oproepen. De latten van acryl zijn doorzichtig, zodat kinderen onbelemmerd zicht hebben vanuit de box en daarbuiten. Dit levert een gevoel van ruimtelijkheid op, wat ook verbonden is met welbevinden. Acryl laat 90% van het licht door, terwijl de overige 10% wordt weerkaatst, als in een spiegel.  Deze eigenschap zorgt voor een visuele beweging langs de latten wanneer de kinderen en verzorgers zich door de ruimte bewegen. Deze visuele beweging is niet alleen interessant vanuit designperspectief, maar ook vanuit ontwikkelingsperspectief: onderzoek heeft namelijk aangetoond dat zuigelingen de voorkeur geven aan bewegende in plaats van stilstaande stimuli.

Voor prijzen zie tabel beneden. Ook op maat verkrijgbaar. 

Vraag ons voor (verdere) prijzen en opties

COPYRIGHT SPACIOUS-MINDS

Disclaimer:

1) De producten en designs van Spacious-Minds zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek dat aantoont wat jonge kinderen kunnen opmerken en waar ze graag naar kijken, en op onderzoek onder volwassenen dat aantoont welke stimuli het geestelijk welzijn bevorderen.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@spacious-minds.com

2) De verklaringen over de designs van Spacious-Minds dienen niet te worden opgevat als een garantie dat de designs het geestelijk welbevinden of de geestelijke vermogens van kinderen en/of volwassenen die worden blootgesteld aan de designs per definitie zullen verbeteren. 

3) De designs van Spacious-Mind designs worden geleverd 'zoals ze zijn', zonder enige uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, garanties ten aanzien van prestaties, verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker draagt alle risico's die verbonden zijn aan aanpassingen van de designs. Voor sommige producten, verkocht via Van Lier Meubels, geldt een garantie in geval van breuk. 

4) Spacious-Minds is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuiste uitspraken in de media.

5) De designs van Spacious-Minds dienen niet te worden gebruikt ter vervanging van psychologische of psychiatrische diensten of in het kader van enige behandeling voor geestelijke gezondheidszorg. 

© Spacious-Minds