Oneindige Spiegel

We gebruiken spiegels om de ruimte groter en lichter te laten lijken, aangezien uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ruimtelijkheid en licht het geestelijk welzijn vergroten. Als ze strategisch in de ruimte worden geplaatst, laten spiegels ook een reflectie van de buitenwereld in de ruimte zien. Dit is gunstig volgens onderzoek waaruit blijkt dat ook beelden uit de buitenwereld het welzijn verbeteren. Tenslotte gebruiken we spiegels om een immersieve ervaring te creëren, zoals de kunst van Yayoi Kusama, omdat zowel kinderen als volwassenen baat hebben bij blootstelling aan kunst. 

Vraag ons voor prijzen en opties

COPYRIGHT SPACIOUS-MINDS

Disclaimer:

1) De producten en designs van Spacious-Minds zijn geïnspireerd op wetenschappelijk onderzoek dat aantoont wat jonge kinderen kunnen opmerken en waar ze graag naar kijken, en op onderzoek onder volwassenen dat aantoont welke stimuli het geestelijk welzijn bevorderen.  Neem voor meer informatie contact met ons op via info@spacious-minds.com

2) De verklaringen over de designs van Spacious-Minds dienen niet te worden opgevat als een garantie dat de designs het geestelijk welbevinden of de geestelijke vermogens van kinderen en/of volwassenen die worden blootgesteld aan de designs per definitie zullen verbeteren. 

3) De designs van Spacious-Mind designs worden geleverd 'zoals ze zijn', zonder enige uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, garanties ten aanzien van prestaties, verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker draagt alle risico's die verbonden zijn aan aanpassingen van de designs. Voor sommige producten, verkocht via Van Lier Meubels, geldt een garantie in geval van breuk. 

4) Spacious-Minds is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuiste uitspraken in de media.

5) De designs van Spacious-Minds dienen niet te worden gebruikt ter vervanging van psychologische of psychiatrische diensten of in het kader van enige behandeling voor geestelijke gezondheidszorg. 

© Spacious-Minds